Til hovedinnhold

Om Installasjonsservice

Din lokale elektriker - der ingen oppdrag er for små

Installasjonsservice ble stiftet 17. desember 1980. I 2014 overtok noen av de ansatte drifta og aksjene, og i april 2022 solgte de 80% av aksjene i selskapet - og fikk nye medeiere i Østa utvikling og Nøk Invest på Tynset. De ønsker å drive bedriften videre i god, tradisjonell ånd, så foruten selve eierskiftet, er det ingen radikale endringer. Selskapets formål er fortsatt å drive elektriker- og installasjonsvirksomhet som naturlig står i forbindelse til dette. Vi har også begynt med solcelle - og samarbeider da med EnergiPluss på Tynset om dette.

I bedriften er det pr. 1. januar 2023 totalt 27 ansatte (inkludert lærlinger) med høy faglig kompetanse.
Daglig leder er Dan-Erik Finneid, som også er autorisert el-installatør. Styreformann i selskapet er Nils P. Hagen. Selskapet er medlem av elektrikerkjeden EL-proffen.

Installasjonsservice AS har et godt renommé og ønsker å opprettholde høy servicegrad og fleksibilitet overfor så vel etablerte som nye kunder. Vi arbeider daglig for å skape trygge og gode relasjoner til våre kunder, og vi legger vekt på korrekt faglig utførelse, punktlighet og ryddighet.

Vi har eget tavleverksted, og kan levere komplette løsninger til private, landbruk, industri og vann- og avløpsanlegg.

Vi har tett samarbeid med våre leverandører. Det er viktig for oss og vi mener at våre leverandører og samarbeidspartnere representerer det beste innen hvert sitt felt.

Vi er registrert i Foretaksregisteret / Brønnøysund med org. nr. 959 954 666 MVA.

Installasjonsservice er sertifisert som Miljøfyrtårn Les mer